For perfekt | Kæreste guide

Kæreste guide

Kæreste guide

Jeg er 18, og da jeg lige er blevet færdig med gymnasiet, ved jeg nogle ting om gymnasie piger og den nuværende generation, mange af de mennesker der taler med dig måske eller måske ikke ved.

Først og fremmest, lad mig også sige – du har ret, piger er ikke objekter, ting man kan ”få”. Men lad os alle sammen smide terminologien væk i et lille stykke tid. Det eneste jeg har set, er folk der INGEN erfaring har med reelle begreber, fortøller en fyr, ”bare vær dig selv”, og ”pigerne vil komme helt af sig selv”.

To udtalelser der ofte er skrækkeligt forkerte uden den rigtige information til at bakke dem op, specielt med unge, ofte umodne piger i gymnasiealderen.  At være en pickup artist (PUA) drejer sig IKKE om at have manglende respekt for kvinder, gevinst for en selv, eller andre af de negative ting mange af jer spytter ud. Det er ikke min mening at lyde defensiv, jeg vil bare gerne klargøre min pointe.

At være en pickup artist er faktisk et surt udtryk for at beskrive konceptet som det bruges de fleste steder.  En PUA er ikke kun en fyr der ”samler piger op”, eller sådan noget, der er en hel verden i at vedligeholde forholdet. Siger jeg nu at alle PUA er fantastiske fyre? Selvfølgelig ikke. Det ville være det samme som at sige at alle reelle, kreative kunstnere er gode kunstnere, at alle læger er gode læger. Det hele ville bare lyde lidt mærkeligt, og mistænksomt.

Måden at være dig selv på, er ved IKKE at skubbe de ting der gør DIG til dig ud af døren. Du må aldrig nogensinde opgive din identitet og hvem du er. Overdriv en lille smule af hvem du er, hvis det er nødvendigt for at få en pige til at smile, med lad være med at være falsk. Bedrag, løgne og svindel er ikke svaret. Her er et par punkter af rådgivning fra mig:

Kæreste-guideTip 1:

Vær glad og smil en masse

Hvis du ikke er glad, er her den brutale, kolde sandhed: Ingen pige vil ønske at være sammen med dig. Trods alt, ville du ønske at være sammen med en pige som har det elendigt? Dette er et generelt koncept for forhold. Smil! Smil meget! Et smil er måske en af de mest attraktive ting folk gør socialt, fordi når en anden ser dig smile, registrerer de ofte dette billede med association af deres eget smil, hvilket igen vil få dem til også at føle sig glade. Latter er også smitsom, men husk – lad være med at le af noget du ikke synes er sjovt. Bare sørg for at lade dig selv le når det er passende.

Tip 2:

Lad ethvert ord du siger være målrettet og meningsfuldt

Der bør være en mening bag alt hvad du siger. Begynd ikke at sige noget for at bryde stilheden, udelukkende for at bryde stilheden. Sig ikke noget bare fordi du synes hun ikke lægger nok mærke til dig og du gerne vil give dit besyv med find din brud online. Lad det ligge, og find måder til taktfuldt at sige noget når der er en grund til det.

I tilfælde af forførelse, giver vaner og sprogteknikker dig rig mulighed for at have en ”strategisk” samtale. Disse begreber gælder ikke kun for kvinder, de gælder for alle aspekter af dit sociale liv, og vil endda være meget praktiske for dig i forretningsverdenen.

Tip 3:

Sørg for at udvikle en nonverbal kommunikationsform og sans for bølgelængde før du begynder at tale med hende.

Gå ikke bare hen til hende i samme øjeblik du ser en pige – tag dig tid til at studere hendes bevægelser. Match hendes vejrtrækning til din egen. Tag en af hendes manerer til dig og lad det være din egen for en kort tid. Leg med denne proces, og se hvad der virker. Hvad dette gør er at opbygge en ubevidst følelse af samhørighed, og tillader samtalen at flyde både mere komfortabelt, og med en højere grad af indledende tiltrækning. Denne proces bliver kaldt ”matching og spejling”, eller sommetider bare ”spejling”. Prøv det, men lad være med at efterligne – lad være med at kopiere alt hvad hun gør.  Gør det ikke indlysende.

Tip 4:

Hvis pigen ikke viser interesse for at lære nye folk at kende, gå videre med det samme.

Det samme gælder absolut ikke med voksne kvinder, og de hjemmesider hvor du kan læse om forførelse, tager ikke denne antisociale eller socialt retarderede opførsel i betragtning. Men dette gælder gymnasiepiger og endda unge universitetsstuderende, du måske støder på. Sommetider er de mest fantastiske piger du nogensinde vil møde, dem der har haft en fast sammentømret kreds af venner som de ALDRIG forlader i årevis – og du er ikke med.

Hvis hun giver dit et irriteret blik eller en ”hvem er DU” type udtryk, så bare sig ”rart at møde dig” og gå din vej. Hvis du vil, kan du forsøge at blive og genoprette samtalen, men jag advarer dig med det samme, specielt hvis hun er sammen med venner, de vil hurtigt finde en måde at skubbe dig ud. De er en kamp, du sandsynligvis ikke kan vinde.

De fleste af de ”populære” piger i gymnasiet, er faktisk en smule socialt retarderet. Og jeg laver ikke sjov. Du TROR de er ”populære” fordi det er dem som alle kender til, men grunden til at alle kender dem er måske ikke deres karakter. Det er mere sandsynligt deres udseende, deres opførsel ved nogle fester hvor de opførte sig dumt, deres grusomhed, eller de fyre de har været på date med. Du kan gå efter dem hvis du vil, men det er på lykke og fromme.

De piger jeg ville gå efter hvis jeg var dig, er dem der ofte kun er med en eller to venner, eller helt alene, i frokostpausen – de vil være mere åbne for dig end de fleste af dem der er sammen med deres klike af venner.

Mens jeg godt ved at det ikke er dit mål at være ”cool” i den almindelige gymnasie forstand, kan jeg fortælle dig noget andet. At have en kæreste øger din popularitet i gymnasieverdenen (jeg ved ikke hvorfor, spørg mig ikke). Og ved du hvad? Det meste af tiden betyder det ikke engang noget hvem pigen er.

Tip 5:

Lad dig aldrig nøjes med mindre end alt det du har drømt om.

Lad være med at date en pige der har en fantastisk personlighed, men som du ikke finder attraktiv. Og selvfølgelig, gå ikke ud med en smuk pige som du indvendigt virkelig hader. Find de VIDUNDERLIGE piger og brug så meget tid på at få fat i dem som du har lyst til. Måske er det dem med et godt ry, måske er det ikke. Men hvis du dater en piger der er vidunderlig efter din mening, er hun sandsynligvis også vidunderlig efter dine venners mening. Vær den første til at være sammen med hende, og vær den første til at tale med hende.

Når du allerede er i et forhold, gå ikke på kompromis.